میزان تاثیر کرم های آرایشی در جوانسازی پوست چقدر است

میزان تاثیر کرم های آرایشی در جوانسازی پوست چقدر است

بیشتر افراد چیزی درباره ترکیبات موجود در کرم های آرایشی نمی دانند. شاید هیالورونیک اسید (hyaluronic acid) برایتان نا آشنا باشد و سرامید (Ceramid) به نظرتان به ظروف چینی مربوط می شود، نگران نباشید شما تنها کسی نیستید که اینگونه فکر میکند. این ترکیبات در بسیاری از کرم های آرایشی وجود دارند امابیشتر مردم کمترین اطلاعات را درباره آنها دارند. در این مقاله درباره ترکیبات کرم های آرایشی بیشتر شما را با کاری که ۵ ماده معمول در کرم های آرایشی انجام می دهند آشنا می کنیم .

1-هیالورونیک اسید (Hyaluronic acid)

هیالورونیک اسید چیست ؟ یک معجزه ی جدید است . اگر کلمه اسید شما را می ترساند نگرانیتان بیهوده است ، این ماده کاملا متفاوت است. هیالورونیک اسید یک مرطوب کننده طبیعی است که در بدن یافت می شود و با بازسازی سلول ها و چرب کردن بافت های همبند، چربی و حالت ارتجاعی پوست را تنظیم می کند.
وقتی از این ماده در کرم های آرایشی استفاده می شود موجب می گردد کرم پوست را مرطوب تر و نرم تر کند. این ماده می تواند ۱۰۰۰ برابر وزن خودش آب نگه دارد. بنابراین یک ماده بسیار مفید برای پوست های خشک خواهد بود. برخی مواقع از این ماده بعنوان فیلر برای پر کردن خطوط اخم و چین و چروک ها نیز استفاده می شود. 
اسید هیالورونیک، پوست را از سطح داخلی مرطوب می کند و قابلیت کش سانی(ارتجاعی) پوست را افزایش می دهد، التهاب پوست را تسکین می دهد و رادیکال های آزاد زیان بخش پوست را پاک می کند. با افزایش سن، مقدار اسید هیالورونیک تولید شده بوسیله پوست کم می شود و حتی به نفوذ سایر ترکیبات محافظ پوست کمک می کند تا جذب شوند. اسید هیالورونیک موضعی در مرطوب کننده های مختلف، به شکل سرم، کرم، ژل و فرم های دیگر و اغلب، بصورت همراه با ترکیبات ضد چروک دیگر یافت می شود.از آنجایی که هیالورونیک اسید یک ماده طبیعی در بدن است بنابراین می تواند گزینه سالم تری برای استفاده باشد و بدن آن را رد نخواهد کرد.

2- رتینول  Retinol

آیا تاکنون نام رتینول را روی کرم های آرایشی ودرمانی دیده اید ؟ رتینول نوعی حالت فعال مولکول ویتامین A است که با نام ویتامین A1 شناخته شده است و در برخی مواد غذایی یافت می شود. رتینول ها جزء لایه بردارهای قدرتمندی هستند که باعث می شوند پوست به طور خودکار سلول های مرده و مشکل دار را دفع کند و سلول های جوان تر و سالم تر را جایگزین آنها کند. رتینول هایا ویتامین A  همچنین به تولید اسید هیالورونیک و کلاژن نیز کمک می کند و در نهایت می تواند باعث نرم تر ، لطیف و زیبا ترشدن پوست گردد. استفاده از رتینول باعث می شود پوست استحکام و سفتی بیشتری داشته باشد و کک و مک لکه های ایجاد شده در اثر آفتاب، آکنه و همچنین چین و چروک ها را کمتر می کند. متخصصان پوست رتینول را یک معجزه در کرم های آرایشی می دانند.استفاده از محصولات پایدار و با فرمول خوب به همراه رتینول، می تواند ظاهر اسیب های وارد شده به پوست، لکه های قهوه ای ،کک و مک ، خطوط، چین و چروک ها و و منافذ برگ را کاهش دهد. جادوی این ماده در توانایی آن برای سطح بخشیدن دوباره به بافت پوست و نرم تر کردن و شفاف تر کردن آن است.

3-سرامید Ceramide

سرامید چیست؟ در بالاترین لایه پوست، سرامیدها سلول های پوست را در کنار هم نگه می دارند و یک لایه محافظت ایجاد می کند که پوست را براق تر و مرطوب می کند. اگر سلول های پوست را آجر در نظر بگیرید، سرامیدها نقش ملات را برای نگه داشتن آنها در کنار هم ایفا می کنند.
در کرم های آرایشی، سرامیدها برای بازگرداندن لیپیدهای طبیعی که در اثر قرار گرفتن در شرایط طبیعی سخت و نامطلوب از بین رفته اند استفاده می شوند. سرامیدها در پروسه جوانسازی پوست نیز نقش بسزایی دارند، این ماده رطوبت را به پوست بازگردانده و محافظ های طبیعی پوست را تقویت می کند و با این کار باعث می شود پوست بتواند در برابر شرایط محیطی سخت مانند قرار گرفتن در معرض خورشید، از خود مقاومت بیشتری نشان دهد و دیرتر آسیب ببیند. سرامیدها برای درمان اگزما نیز بسیار موثر هستند. با  افزایش سن و در پروسه پیری میزان سرامید های لایه های مختلف پوست کاهش میابد و این امر دلیل چروک شد پوست است .

4-پِپتید Peptides

پِپتید چیست؟ پپتیدها پروتئین های فعالی هستند که بین سلول ها ارتباط برقرار کرده و آنها را وادار به ترمیم می کنند. در پوست، پپتیدها الاستین تولید می کنند که باعث واداشتن پوست جهت درمان خود می شود. پپتیدها معمولا در محصولات جوانسازی پوست استفاده می شوند و پس از وارد شدن به سلول های پوست آنها را وادار به تولید کلاژن کرده یا التهاب پوست را تسکین می دهد و باعث ریلکس شدن ماهیچه ها نیز می گردد و در نهایت چروک های روی پوست را به حداقل می رساند. یکی از معمول ترین پپتیدهای موجود در کرم های آرایشی، palmitoyl pentapeptide، است که ماده ای موثر برای جوانسازی پوست به شمار می رود.

5- AHA/BHA

آلفا هیدروکسی اسید (AHA) و بتاهیدروکسی اسید (BHA) کلاس هایی از اسیدهای ارگانیک هستند که عمل لایه برداری پوست را انجام می دهند. AHA در میوه ها (سیب و گلابی) و شیر (به صورت اسید لاکتیک) وجود دارد، به همین دلیل وقتی میوه یا شیر به صورت مستقیم روی پوست می زنید، برای آن مفید هستند.
در کرم های آرایشی، هر دو کار لایه برداری را انجام می دهند با این تفاوت که AHA (که در آب حل می شود) روی لایه سطحی پوست باقی می ماند و BHA (که در چربی حل می شود) داخل پوست رفته و سلول های مرده را که منافذ پوست را گرفته اند از بین می برد. BHA معمولا برای پوست های چرب یا پوست هایی که آکنه و جوش های سرسیاه یا سرسفید دارند استفاده می شود و AHA نیز برای روشن کردن پوست های تیره و خشک استفاده می گردد. هر چند ممکن است گاهی با محصولاتی برخورد کنید که هر دوی این ترکیبات را در خود دارند. این کرم ها بیشتر روی لایه برداری پوست تمرکز دارند.
با شناخت این ۵ ماده در ترکیبات کرم های آرایشی، این بار که برای خرید به فروشگاه می روید، با خواندن ترکیبات کرم های آرایشی گیج نشوید و بهترین انتخاب بر حسب نوع پوست خود داشته باشید.
در ضمن شما می توانید کرم ها و پک های تخصصی پوست که جوانسازی بسیار مؤثر بوده و توسط کارشناسان فروشگاه گارنی تست شده اند خرید و با خیال آسوده استفاده بفرمایید و در کمترین زمان ممکن نتیجه ی شگفت انگیز آن را مشاهده  نمایید .
نوشته شده در 2018-06-29 مجله سلامتی 0 266

نظر خود را به اشتراک بگذاریدپاسخ دهید

شما باید وارد شوید تا بتوانید نظر دهید.

محصولات بازدیدشده

محصولی وجود ندارد